Меню
Количка

Ракети и маркери

Бранд: FOX Кат. номер: CAC424
Маркер за риболов H-block – Fox е предназначен за маркиране на хранително петно при риболов от лодка. Основни характеристики: - Изработен от здрава пластмаса. - С ярко оранжев цвят за максимална видимост. - Плаващ - Оборудван с оловна тежест за закотвяне към дъното на езерото / речното корито..
23.50 лв.
Бранд: CARP PRO Кат. номер: CP3414
Маркерна плувка от здрава прозрачна пластмаса. Аеродинамичната форма, както и антените под формата на стабилизатори осигуряват отлични характеристики на полета и висока точност на леене. Комплектът включва три антени с различни цветове: черна, жълта и червена, което ви позволява да изберете най-добр..
6.40 лв.
Бранд: CARP PRO Кат. номер: mr32
Маркер за шаранджийски риболов от Carp Pro. Комплектът включва маркер с дължина 20 см оборудван с накрайници в два цветови варианта – жълт и червен, две тежести със специална форма и тегло съответно 85 грама и 120 грама, противоусуквач и два буфера. Предназначен за проучване на релефа и типа на дъно..
21.90 лв.
Бранд: CARP PRO Кат. номер: CP0503
Тегло : 56 гр. В комплект с мотовилка и влакно. Как се използва? Ако все пак не знаете какво е задно олово.  С него може да свалите линята си пред въдицата за да е ниско допу по дъното на водоема. Ще ви помогне в много ситуации особено ако има много силен вятър и силни вълни. Също така помаг..
4.80 лв.
Бранд: CARP PRO Кат. номер: st1
Кобра за далечно хвърляне на протеинови топчета с долно зареждане- 90см.ф25мм..
15.00 лв.
Бранд: CARP PRO Кат. номер: st
Стик за хвърляне на протеиново топче HW-B016S(d25x900mm) CARP PRO.Висококачествен и ефективна тръба с форма на извита тръба. Той е изработен от твърда пластмаса и е с гумено покритие. Идеален за прецизно и дълги хвърляния на отделни топчета и други примамки...
15.00 лв.
Бранд: CARP PRO Кат. номер: mr1
Всеки шаранджия призван да лови шарани на дъно трябва да има SPOD  за захранване на дистанция и MARKER за проверка на дълбочина и дъното при избор на точката на риболов и подхранване. Предлагаме на вашето внимание практичен Сет от SPOD и MARKER приложения за риболов на шаран. В комплекта не е в..
12.00 лв.
Буй Catfish Float Black Cat - 33см
Изчерпан
Бранд: Други Кат. номер: mr4
MARKER BUOY BLACK Екипът на Black Cat е разработил специална надуваема шайба за надуване, която е лесна за опаковане в торба. Основната характеристика на маркера, използван за улов на сом, когато се изисква главната въдица да е в изправено положение. Тя е боядисана в черно и жълто и има антена със з..
0.00 лв.
Бранд: FORMAX Кат. номер: mr3
Надуваем буй, с който да обозначим мястото на хранене. В опаковката има три броя плюс малка помпа, с която можете бързо и лесно да ги надуете. В долната част има вирбел със закопчалка, с който лесно да го закрепите...
13.50 лв.
Бранд: OSAKO Кат. номер: mj22
Ракета за захранване, която при падане във водата се отваря и захранката се изсипва концентрирано. Съвременен и актуален начин за захранване. Ракетата е снабдена с вирбел, чрез който директно се връзва към основната линия. С нейна помощ може да се захранва с цели или натрошени протеинови топчет..
8.00 лв.
Бранд: FOX Кат. номер: CAC639
Impact Spod на Fox появява след 3-годишни проучвания, разработки и безброй часове полеви тестове. Ракетата притежава набор от уникални характеристики, които я отличават от останалите аксесоари за позициониране на захранка. Дизайнът на тялото например позволява зареждане с една ръка. Уникалното тяло ..
32.90 лв.
 Ракета CF254
Изчерпан
Бранд: FILSTAR Кат. номер: RTOO
Практично съвременно средство за точно подаване на захранка на големи дистанции. Снабдена с капачка, която след попадение се отваря, тази ракета е способна да принесе абсолютно суха подхранка на голямо разстояние. Харектеризира се със стабилен летеж грантиращ точни попадения. Дължина 23см.  ..
0.00 лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)