Меню
Количка

Carp Focus

Спален чувал CarpFocus FROST Спален чувал CarpFocus FROST
Изчерпан
Бранд: Carp Focus Кат. номер: 3008
Топъл спален чувал, подходящ за всички сезони. Лесен за транспортиране,широк и удобен, универсален – 4 сезонен. Ципът е двоен и е подплатен, зада няма загуба на топлина през него. Снабден е със колани и джобове за да се закрепи към леглото. Разполага с отвори за ръце и чанта за съхранение и транспор..
0.00 лв.
Бранд: Carp Focus Кат. номер: CF501
Евтина и качествена помощна маса за риболовни принадлежности и аксесоари. Благодарение на универсалния механизъм ще може да я използвате както за стол така и за легло. Механизма за закачане е съвместим с всички столове и легла предлагани на пазара.Размери:22.5 х 16.5 х 4  ..
13.50 лв.
Бранд: Carp Focus Кат. номер: CF433
Правоъгълен живарник от Focus с мека полиестерна мрежа. Живарникът е снабден с метални обръчи които спомагат за неговото бързо потъване. Той е много удобен за риболов на река, защото неговите метални правоъгални обръчи няма да позволят на течението да го търкаля настрани. Може да променяте ъгъл..
73.80 лв.
Бранд: Carp Focus Кат. номер: 1030
2бр ножове, 2бр вилици, 4бр лъжици, 2бр чинии в компактен калъф за съхранение и транспорт. Размери:30х24см..
22.80 лв.
Бранд: Carp Focus Кат. номер: 0538
    Мухарски кеп Focus Forelle Лек и удобен кеп с алуминиева рамка. Разполага с ергономична дръжка и въженце с клипс за захващане. Диаметър на главата 45 см. Дълбочина на мрежата 40 см. &nbs..
15.00 лв.
Бранд: Carp Focus Кат. номер: CFD
Шаранджийски сигнализатори CarpFocus Dominator Отлично съотношение цена-качество, с вградени всички необходими функции присъщи за модели от по-висок клас. Звуковата сигнализация е на 6 нива , различен тон при рън и връщане, като отделно има и вибрация. Автоматично включване на нощен режим с доп..
180.00 лв.
Шаранджийски сигнализатори CarpFocus Carbon Design Шаранджийски сигнализатори CarpFocus Carbon Design
Изчерпан
Бранд: Carp Focus Кат. номер: CFCD
Шаранджийски сигнализатори CarpFocus Carbon Design Технически характеристики на приемника: - Четири нива на настройка на сила звук - Четири различни тона на звънене - Тих режим с вибрация - Захранване - 3 х ААА   Технически характеристики на сигнализатора: - Четири тона на зв..
155.00 лв.
Бранд: Carp Focus Кат. номер: 82290109
Шаранджийска стойка Carp Focus Gray Carp       Материал - Duraluminium Брой въдици - 3 бр. Дължина - до 132 см Тегло - 3,6 кг Транспортна дължина - 90 см В комплекта има транспортен сак..
189.90 лв.
Шаранджийска стойка CarpFocus Dura Maxx Шаранджийска стойка CarpFocus Dura Maxx
Изчерпан
Бранд: Carp Focus Кат. номер: sta101
Шаранджийска стойка CarpFocus Dura Maxx Изработена е от нераждавейка, оборудвана е с три телескопични крака, което позволява използването и на всякакъв терен, а триъгълната глава в средата на сглобката позволява хоризонтирането на риболовните пръти на всякакъв терен! Преназначена е за 3 пръчки,..
0.00 лв.
Шаранджийска стойка CarpFocus Alu Gun Smoke 5 Шаранджийска стойка CarpFocus Alu Gun Smoke 5
Изчерпан
Бранд: Carp Focus Кат. номер: sta102
Шаранджийска стойка CarpFocus Alu Gun Smoke 5 Стойката е с възможност за регулиране на всеки един елемент - крака, барове и централна тръба. Може да се използва за риболов с ДО 5 броя шаранджийски пръчки. Изработена е от алуминий!..
0.00 лв.
Бранд: Carp Focus Кат. номер: pl00
Шаранджийска палатка CarpFocus Two Man Bivvy Twin-Skin Палатката е изключително лека и се сглобява за броени минути от един човек. Удобна, лесна за разгъване с двуслойна конструкция, комплект със зимно покривало, PVC дъно, колчета, TWO MAN VERSION! Разполага със система от 3 ребра - 3Ribs ..
470.00 лв.
Чадър CarpFocus Aviator 2.50м Чадър CarpFocus Aviator 2.50м
Изчерпан
Бранд: Carp Focus Кат. номер: cf001
Чадър CarpFocus Aviator Разполага с олекотени аеронови рейки и допълнително подлепени шевове. Главата е с механизъм за фиксиране под ъгъл. Предпазва от дъжд и слънце – идеално решение за всеки. Доставя се в калъф с презрамки за улеснено транспортиране. В тъмно зелен цвят.  Д..
0.00 лв.
Показва 1 до 12 от 46 (4 страници)