Меню
Количка

Стръв

Стръв за риболов. Голямо разнообразие на стръв и примамки за риболов - захранки, добавки, протеинови топчета, царевица, пуканки, ароматизатори и др.

Бранд: Starbaits Кат. номер: 20079254
PERFORMANCE CONCEPT - RED LIVER BOILIES Основните два компонента на серията са известни със своята атрактивност вече повече от 30 години: ROBIN RED (оригиналът на Haith's) и дроб. Компонентите са интегрирани в съставките чрез две различни форми - течна и на прах, като по този начин е възможно да се..
33.60 лв.
Бранд: Starbaits Кат. номер: 20069815
PERFORMANCE CONCEPT - OMEGA FISH BOILIES Формулирани да изпълнят изискванията на риболовци, които очакват резултати, дори и във води богати на естествени храни. Съдържат рибно брашно, бетаин, аминокиселини, витамини и черен дроб. Разполагат със сладко-солен вкус, който рибите прихващат не само на д..
33.60 лв.
Бранд: Starbaits Кат. номер: 20048732
PERFORMANCE CONCEPT - SPICY SALMON Създадени да отговарят най-добре на хранителните изисквания на шарана, обогатени с морски екстракти, концентрирана риба (сьомга), бързоразтворими соли и минерали и ROBIN RED. Всичко това е от съществено значение за правилното развитие на рибата с което се получава..
33.60 лв.
Бранд: Starbaits Кат. номер: 20066455
PERFORMANCE CONCEPT - GARLIC FISH BOILIES Предоставят комбинация от чесън и риба в 3 различни форми:  1. Етерични масла с екстракт от чесън за силна атракция и заради свойствата на маслата да се разграждат по-бързо от други компоненти. 2. Екстракт от чесън на прах (пудра), за да може рибата да ус..
33.60 лв.
Бранд: Starbaits Кат. номер: 20031035
PERFORMANCE CONCEPT - SPICY SALMON FLUORO POP-UPS Базирани върху композицията на топчетата от съответната серия. Разполагат с отлична плаваемост. Доставят се с блистер стопери.  Всички модели от гамата PERFORMANCE CONCEPT са приготвени от 100 % естествени продукти с много високо качество, без ..
17.90 лв.
Бранд: Starbaits Кат. номер: 20037621
PERFORMANCE CONCEPT - GARLIC FISH FLUORO POP-UPS Базирани върху композицията на топчетата от съответната серия. Разполагат с отлична плаваемост. Доставят се с блистер стопери.  Всички модели от гамата PERFORMANCE CONCEPT са приготвени от 100 % естествени продукти с много високо качество, без и..
17.90 лв.
Бранд: Starbaits Кат. номер: 20031065
PERFORMANCE CONCEPT -  HOT DEMON FLUORO POP-UPS Базирани върху композицията на топчетата от съответната серия. Разполагат с отлична плаваемост. Доставят се с блистер стопери.  Всички модели от гамата PERFORMANCE CONCEPT са приготвени от 100 % естествени продукти с много високо качество, без из..
17.90 лв.
Бранд: Starbaits Кат. номер: 20031055
PERFORMANCE CONCEPT - SK30 FLUORO POP-UPS Базирани върху композицията на топчетата от съответната серия. Разполагат с отлична плаваемост. Доставят се с блистер стопери.  Всички модели от гамата PERFORMANCE CONCEPT са приготвени от 100 % естествени продукти с много високо качество, без изкустве..
17.90 лв.
Бранд: Starbaits Кат. номер: 20031025
PERFORMANCE CONCEPT - RS1 FLUORO POP-UPS Базирани върху композицията на топчетата от съответната серия. Разполагат с отлична плаваемост. Доставят се с блистер стопери.  Всички модели от гамата PERFORMANCE CONCEPT са приготвени от 100 % естествени продукти с много високо качество, без изкуствен..
17.90 лв.
Бранд: Starbaits Кат. номер: 4654
Предварително приготвена царевица за стръв, с наситен аромат и искрящ флуоресцентен цвят. Благодарение на новата технология на приготвяне, частиците успяват да запазят по-голяма част от хранителните си вещества, които се губят по време на обикновения начин на готвене. Ароматизирани с характерните ко..
11.90 лв.
Бранд: Starbaits Кат. номер: 4657
Предварително приготвена царевица за стръв, с наситен аромат и искрящ флуоресцентен цвят. Благодарение на новата технология на приготвяне, частиците успяват да запазят по-голяма част от хранителните си вещества, които се губят по време на обикновения начин на готвене. Ароматизирани с характерните ко..
11.90 лв.
Бранд: Enterprise Tackle Кат. номер: ET13MIMF
Pop-Up царевица Mixed Fluoro Enterprise Tackle е изкуствена царевица която може да се използва като стръв по всяко време на денонощието благодарение на високата видимост. Предлагат се по 10 бр. в опаковка..
6.90 лв.
Показва 1 до 12 от 229 (20 страници)