Меню
Количка

Захранки и добавки

Бранд: CPK Кат. номер: CPKDIP
Дип ( Пушек ) CPK Dip High Attraction 3D 50ml..
9.00 лв.
Бранд: Tandem Baits Кат. номер: 855
SuperFeed Diffusion Dip е отличен атрактор с високо съдържание на аромати, екстракти и ароматични добавки. Освен подхранващата основа, тя съдържа и багрило, ясно видимо във водата, което при освобождаване от стръвта създава флуоресцентен аромат и ароматен облак, ефективно привличайки риба, преминава..
12.50 лв.
Бранд: TBaits Кат. номер: TB01
Първокласните дипове T-BAITS са с наситен аромат, който попива силно в различна стръв - царевица или протеинови топчета. За направата на тези дипове са използвани естествени храни и аромати. Между 5 до 20 минути са необходими на стръвта да се напои обилно и да отдава аромат в продължение на часове, ..
12.00 лв.
Бранд: TBaits Кат. номер: TB02
Първокласните дипове T-BAITS са с наситен аромат, който попива силно в различна стръв - царевица или протеинови топчета. За направата на тези дипове са използвани естествени храни и аромати. Между 5 до 20 минути са необходими на стръвта да се напои обилно и да отдава аромат в продължение на часове, ..
12.00 лв.
Бранд: MARCEL VAN DEN EYNDE Кат. номер: 055
Feeder Bream е разработена за риболов на платика, разтваря се бързо и е въздушна като пудра. Захранката е идеална за използване както през зимата, така и през лятото и е подходяща за бавно или бързотечащи води. Feeder Bream може лесно да се комбинира с други продукти като Feeder Turbo +, G5, Sweet f..
6.80 лв.
Бранд: FORMAX Кат. номер: sff
Спрей FORMAX-60мл.Цена 6лв за брой.Повишава многократно ефекта от захранката и прави стръвта по-лесна за откриване. Особено подходяща добавка за всички видове стръв.Амарето- Ягода- Ванилия- Шоколад- Кокос- Мед- Карамел,Банан,Сирене..
6.00 лв.
Захранка Expanda GOLD
Изчерпан
Бранд: MARCEL VAN DEN EYNDE Кат. номер: za40
Съвършенно създадена богата на протеини подхранка предназначена за употреба при риболов на шаран и други шаранови риби. Съдържа частици, които са достатъчно големи за да привлекат и задържат по-големи риби. Перфектна за улов на трофейни екземпляри както на състезания, така и при свободен риболов...
9.30 лв.
Бранд: DYNAMITE BAITS Кат. номер: za41
Серията Sea на Dynamite Baits е разработена специално за средиземноморски риболов. Перфектна е за всички видове кефалови риби (кефал, платерина, илария), както и за различните видове sea bream. Захранката се предлага в аромати Cheese, . Аромат Cheese е във вариант heavy и е подходяща за риболов в по..
11.60 лв.
Бранд: NGT Кат. номер: dip2
Антибиотик за риболов NGT Fish Aid Spray е антибиотик с локално лечение.След убождане и изваждане на рибите  се получават рани по устата и тялото им, които трябва да бъдат третирани външно с антибиотик, за да ги запазим живи и здрави. Пазете очите и хрилете на рибите при третирането им.Ост..
9.20 лв.
Бранд: KORDA Кат. номер: dip0011
Прополисът е антибиотик с локално лечение, което спомага за лекуване на рани по рибите, по устата, тялото и увредни на перки. Прополисът е восъчно вещество, произведено от пчели, което предпазва от инфекция. Основни характеристики: При контакт с вода прополисът става неразтворим Създава восъчен ..
26.00 лв.
Бранд: TRAPER Кат. номер: pti4
Новата формула за производство на тези пелети осигурява високо ефективно предварително захранване. Хранителните частици, които се отделят постепенно от пелетите съдържат мазни семена, които работят продължително време във водата, привличайки и задържайки рибите в точката на риболов. Диамет..
11.80 лв.
Бранд: Tandem Baits Кат. номер: 00145
Дип Impact Attract Dip 100 мл е с нова формула. Създаден е с високачествени съставки, въздействащи на вкуса, естествени захари, силно стимулираши храненето и хранителни вещества. Ароматът е още по-траен и наситен, на който рибите трудно биха му устояли. Идеален е за водоеми с голяма растителнос..
14.50 лв.
Показва 1 до 12 от 48 (4 страници)