Меню
Количка

Очила

Бранд: SHIMANO Кат. номер: 778257
Поляризираните слънчеви очила Shimano Speedmaster се отличават с модерен дизайн и високо качество. Истинската поляризация и UV филтъра характерни за очила от високите класове, предпазват очите и осигуряват комфот по време на носене. Рамката е изработена от здрав висококачествен материал Grilami..
89.00 лв.
Бранд: SHIMANO Кат. номер: 755368
Очила с поляризирани TAC лещи със сив пушечен цвят, които са разработени да бъдат полезни голям диапазон от риболовни ситуации. Стилен дизайн на рамката с 3D карбонов десен. Регулируеми подложки за нос, осигуряващи комфорт и сигурност. Фотохромични лещи, които бързо се нагласят спрямо светлината...
102.20 лв.
Бранд: FOX Кат. номер: CSN043
Нов модел Слънчеви очила Fox Collection Black & Orange Frame/Grey Lens със стилен дизайн и качество на несравнима цена. Рамката е изключително удобна в черен цвят с оранжеви на цвят меки ленти . Устойчиви на удар TAC лещи, сиви на цвят с UV400 защита. Слънчевите очила се доставят с твърд ..
42.20 лв.
Бранд: FOX Кат. номер: CSN047
Fox® Avius® Wraps - Matt Black Frame/Grey Lens - Новите очила от FOX предлагат пълна поляризация в стилна опаковка с отлично качество.Предлагат се с матово черна рамка и кафяви TAC лещХарактеристики: Поляризирани лещи за подобряване на визията по време на риболов Леки, но здрави рамки Модерен..
52.30 лв.
Бранд: Costa Кат. номер: 939549
Costa Hammerhead - предлагат максимален комфорт и перфектна защита! Слънчеви очила Hammerhead предлагат предизвикателен стил и отличен дизайн, обхващащ полезрението. Използваните материали са от най-висок клас, а отделните компоненти са ръчно сглобени. Всички модели слънчеви очила на Costa осигур..
361.40 лв.
Бранд: Costa Кат. номер: 940594
Очила Costa осигуряват несравним комфорт и безкомпромисно качество! Използваните материали са от най-висок клас, а отделните компоненти са ръчно сглобени. Всички модели слънчеви очила на Costa осигуряват 100% защита от UV лъчите, с тях може да бъдете сигурни! Costa Corbina притежават широка рамка..
361.40 лв.
Бранд: Costa Кат. номер: 944105
Очилата Costa осигуряват несравним комфорт и безкомпромисно качество на образа. Всички материали използвани за направата на очила Costa са от най-висок клас, а отделните компоненти са сглобени ръчно. Всички модели слънчеви очила на Costa осигуряват 100% защита от UV лъчите, с тях може да бъде..
379.60 лв.
Бранд: Costa Кат. номер: 940592
Очила Costa Blackfin осигуряват несравним комфорт и безкомпромисно качество! Използваните материали са от най-висок клас, а отделните компоненти са ръчно сглобени. Всички модели слънчеви очила на Costa Blackfin осигуряват 100% защита от UV лъчите, с тях може да бъдете сигурни! Гъвкавата рамка пре..
475.80 лв.
Бранд: FOX Кат. номер: ol110
Слънчеви очила Fox Rage Eyewear Trans/Mirror Blue предлагат поляризирано виждане в стилна кутиика за съхранение. Полчризирани лещи за подобряване визията на риболова Леки и в същото време здрави рамки Модерен дизайн..
53.00 лв.
Очила Rapala Sportsmans RVG-003B
Изчерпан
Бранд: RAPALA Кат. номер: 1400
Спортен модел с висока ергономия, изключително леки и здрави. Рамките завършват с гумено покритие за по-голямо удобство. Средно извити очила, със супер меки пластини за носа, както и комфортни подложки за слепоочията с цел избягване на неприятното приплъзване. Това са най-естествените стъкла, които ..
0.00 лв.
Очила Rapala Sportsmans RVG-003A
Изчерпан
Бранд: RAPALA Кат. номер: 1300
Спортен модел с висока ергономия, изключително леки и здрави. Рамките завършват с гумено покритие за по-голямо удобство. Средно извити очила, със супер меки пластини за носа, както и комфортни подложки за слепоочията с цел избягване на неприятното приплъзване. Това са най-естествените стъкла, които ..
0.00 лв.
Бранд: RAPALA Кат. номер: 20000
Спортен модел с висока ергономия, изключително леки и здрави. Рамките завършват с гумено покритие за по-голямо удобство. Средно извити очила, със супер меки пластини за носа, както и комфортни подложки за слепоочията с цел избягване на неприятното приплъзване. Подходящи за морски риболов!   Р..
0.00 лв.
Показва 1 до 12 от 14 (2 страници)