Меню
Количка

Други

Бранд: CARP PRO Кат. номер: CP3415
Carp Pro Line Stripper е удобна и практична белачка за шаранджийски поводи, които са със силиконово покритие. Полезен инструмент на всички риболовци, които практикуват шаранджийски и фидер риболов...
1.50 лв.
Бранд: DAIICHISEIKO Кат. номер: 32152
Йо-Йото Daiichi Clip On Reel Plus Micro Case се разтяга до 70 cm и осигурява бърз достъп до основни аксесоари като например ножичка за влакно, клещи или др. Лесно се прикрепя към риболовния елек или към чанта посредством карабинера или сигурно заключващата се щипка, която му позволява да..
20.50 лв.
Бранд: Други Кат. номер: 4555
Йо-йо, имитиращо формата на мухарска макара. Тялото се закрепва към облеклото или чантата на риболовеца, а за другия край е фиксиран инструмент, до който искате да имате бърз достъп без да губите време по изкарването или прибирането му...
6.00 лв.
Бранд: RAPALA Кат. номер: RRLW
Здраво, но същевременно леко и компактно прибиращо се въже, за да държите аксесоарите си подръка...
12.50 лв.
Бранд: FORMAX Кат. номер: FXOT-301001
УРЕД ЗА ВРЪЗВАНЕ НА КУКИ..
9.00 лв.
Бранд: CARP PRO Кат. номер: CP8559
НАПРЪСНИК ЗА ЗАМЯТАНЕ CARP PRO Casting finger stall - M..
7.50 лв.
Бранд: CARP PRO Кат. номер: CP8558
НАПРЪСНИК ЗА ЗАМЯТАНЕ CARP PRO Casting finger stall - L..
7.80 лв.
Бранд: Други Кат. номер: 45015
Retriever Select е полезен аксесоар за закрепване на клещи, грип, ключове и други различни инструменти и аксесоари към дрехи, раница, чанта или елементи от лодка, като същевременно се елиминира възможността за тяхната загуба. Снабден с метална халка от едната страна, спираловиден кабел и лек алумини..
5.00 лв.
Бранд: CARP PRO Кат. номер: CP0503
Тегло : 56 гр. В комплект с мотовилка и влакно. Как се използва? Ако все пак не знаете какво е задно олово.  С него може да свалите линята си пред въдицата за да е ниско допу по дъното на водоема. Ще ви помогне в много ситуации особено ако има много силен вятър и силни вълни. Също така помаг..
4.80 лв.
Бранд: FORMAX Кат. номер: kk001
Клещи на Wizard, особено подходящи за хищници. Благодарение на назъбените ръбове, можем лесно да режем влакната с него. Благодарение на системата за безопасност, тя не се отваря в кутията по време на съхранение..
7.50 лв.
Бранд: Други Кат. номер: ra
Сгъваем ледобур с диаметър на пробиване 130 мм. Удобен и практичен. Отлично съчетание на ЦЕНА - КАЧЕСТВО. Горната и доланата ръкохватка са на разстояние от оста съответно на 130 мм и 150 мм. Това разположение позволява ледобура да се върти едновременно с двете ръце, като по този начин се увеличава ..
110.00 лв.
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)