Меню
Количка

Протеинови топчета

Бранд: Starbaits Кат. номер: 20079254
PERFORMANCE CONCEPT - RED LIVER BOILIES Основните два компонента на серията са известни със своята атрактивност вече повече от 30 години: ROBIN RED (оригиналът на Haith's) и дроб. Компонентите са интегрирани в съставките чрез две различни форми - течна и на прах, като по този начин е възможно да се..
33.60 лв.
Бранд: Starbaits Кат. номер: 20069815
PERFORMANCE CONCEPT - OMEGA FISH BOILIES Формулирани да изпълнят изискванията на риболовци, които очакват резултати, дори и във води богати на естествени храни. Съдържат рибно брашно, бетаин, аминокиселини, витамини и черен дроб. Разполагат със сладко-солен вкус, който рибите прихващат не само на д..
33.60 лв.
Бранд: Starbaits Кат. номер: 20048732
PERFORMANCE CONCEPT - SPICY SALMON Създадени да отговарят най-добре на хранителните изисквания на шарана, обогатени с морски екстракти, концентрирана риба (сьомга), бързоразтворими соли и минерали и ROBIN RED. Всичко това е от съществено значение за правилното развитие на рибата с което се получава..
33.60 лв.
Бранд: Starbaits Кат. номер: 20066455
PERFORMANCE CONCEPT - GARLIC FISH BOILIES Предоставят комбинация от чесън и риба в 3 различни форми:  1. Етерични масла с екстракт от чесън за силна атракция и заради свойствата на маслата да се разграждат по-бързо от други компоненти. 2. Екстракт от чесън на прах (пудра), за да може рибата да ус..
33.60 лв.
Бранд: Starbaits Кат. номер: 20031035
PERFORMANCE CONCEPT - SPICY SALMON FLUORO POP-UPS Базирани върху композицията на топчетата от съответната серия. Разполагат с отлична плаваемост. Доставят се с блистер стопери.  Всички модели от гамата PERFORMANCE CONCEPT са приготвени от 100 % естествени продукти с много високо качество, без ..
17.90 лв.
Бранд: Starbaits Кат. номер: 20037621
PERFORMANCE CONCEPT - GARLIC FISH FLUORO POP-UPS Базирани върху композицията на топчетата от съответната серия. Разполагат с отлична плаваемост. Доставят се с блистер стопери.  Всички модели от гамата PERFORMANCE CONCEPT са приготвени от 100 % естествени продукти с много високо качество, без и..
17.90 лв.
Бранд: Starbaits Кат. номер: 20031065
PERFORMANCE CONCEPT -  HOT DEMON FLUORO POP-UPS Базирани върху композицията на топчетата от съответната серия. Разполагат с отлична плаваемост. Доставят се с блистер стопери.  Всички модели от гамата PERFORMANCE CONCEPT са приготвени от 100 % естествени продукти с много високо качество, без из..
17.90 лв.
Бранд: Starbaits Кат. номер: 20031055
PERFORMANCE CONCEPT - SK30 FLUORO POP-UPS Базирани върху композицията на топчетата от съответната серия. Разполагат с отлична плаваемост. Доставят се с блистер стопери.  Всички модели от гамата PERFORMANCE CONCEPT са приготвени от 100 % естествени продукти с много високо качество, без изкустве..
17.90 лв.
Бранд: Starbaits Кат. номер: 20031025
PERFORMANCE CONCEPT - RS1 FLUORO POP-UPS Базирани върху композицията на топчетата от съответната серия. Разполагат с отлична плаваемост. Доставят се с блистер стопери.  Всички модели от гамата PERFORMANCE CONCEPT са приготвени от 100 % естествени продукти с много високо качество, без изкуствен..
17.90 лв.
Бранд: CPK Кат. номер: CPKPOPUP
Новата гама CPK от 8mm Bicolor Pop-Up съдържа невероятно атрактивна серия от попъпи, покриващи всички сценарии за риболов на шаран. По-конкретно, CPK двуцветните микро-попъпи могат да се използват както като самостоятелни примамки за куки, в PVA торби или торбички, така и за балансиране на любимите ..
11.00 лв.
Бранд: Starbaits Кат. номер: pt02
Протеинови топчета Starbaits Probiotic Red Съставките,от които е създадена тази серия, са специално селектирани да бъдат лесно разпознавани от шараните като тяхна естествена храна. Различните видове мая, масла, както Betaine и Liver Meal, използвани при направата на тази серия дават изключител..
29.90 лв.
Бранд: Starbaits Кат. номер: pt03
Протеинови топчета Starbaits Probiotic Monster Crab Добавеният екстракт от рак придава на тези топчета много висока хранителна стойност. Probiotic Monster Crab са подходящи са по-студените месеци, както за кратки, така и за по-продължителни риболовни излети. По време на тестовете в редица евро..
27.90 лв.
Показва 1 до 12 от 69 (6 страници)